Halla-aho: Afganistanilaiset tuovat takapajulan mukanaan länsimaihin

Afganistanilaisen kommunistin tytär.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Filosofian tohtori Jussi Halla-aho.

Britanniaa on viime päivinä kuohuttanut tapaus, jossa 3-vuotiaan lapsen kasvoille heitettiin syövyttävää happoa. Yksi epäillyistä on lapsen isä, ja varsinainen kohde oli oletettavasti lapsen äiti.

Yleisestä käytännöstä poiketen poliisi ei ole julkistanut epäiltyjen nimiä. Tämä on ymmärrettävää, koska ainakin brittilehtien saamien tietojen mukaan kyseinen isä on turvapaikanhakija Afganistanista. Muutkin epäillyt… no, katsokaa valvontakamerakuvaa.

Äkkiä ajateltuna tuntuu hölmöltä, että tutkintaa johtava poliisi kommentoi tapausta näin: “Tämä ei ole oikea tapa ratkaista riitoja.”

Oikeasti siinä ollaan kuitenkin asian ytimessä. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä. Afganistan on naisten oikeuksia arvioitaessa yksi takapajuisimmista maista maailmassa. Naisten kivitykset, elävältäpolttamiset ja hapottamiset mm. kunniasyistä ovat varsin tavallisia.

Kun tällaiset ihmiset tulevat länsimaihin, he tuovat takapajulan mukanaan. Heidän mielestään tämä on justiinsa oikea, suorastaan välttämätön tapa ratkaista riitoja.

Happohyökkäyksistä on tullut Britanniassa niin tavallisia, että kemikaalien myyntiä aiotaan rajoittaa.

Edelliseen päivitykseeni liittyen tuumailen, miltä tuntuisi, jos tällaisesta ilmiöstä pöyristyttäisiin yhtä laajasti kuin vaikkapa siitä, että joku sanoo internetissä jotakin. Että edistykselliset ihmiset marssisivat tuhatpäisenä kulkueena vaatien peliä poikki. Että meillä on unelma maailmasta, jossa naisten ja lasten kasvoille ei heitetä happoa.

Sellainen olisi niin outoa, että ei sitä oikeastaan osaa edes kuvitella.

Halla-aho linkittää päivityksessään iltalehti.fi-sivun uutiseen:

Kuvakaappaus iltalehti.fi-sivulta.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

6 Replies to “Halla-aho: Afganistanilaiset tuovat takapajulan mukanaan länsimaihin”

 1. Todellakin, sen päivän kun näkisi, että suvakit eivät enää tällaista suvaitsisi. Luulisi, että hekin suvaitsevaisuudessaan jonkinlaista rajaa pystyisivät pitämään. Toistaiseksi kuitenkin näyttää, että pikkulasten kasvoille heitetty happo on ihan ok näille suvakeille. Tolkun ihmisethän tällaisen toiminnan tuomitsevat suoralta kädeltä.
  Jäädään odottelemaan marsseja ja tukikonsertteja. Maija Vilkkumaa pääesiintyjäksi.

  1. Halla on tervejärkinen eikä valehtele ja puhuu totta rohkeasti. Tämänkin aiheen otsikkokin voi johtaa syytteeseen. Joku suvakki voi katsoa sen solvaavan ja panetteleva maahan tullutta afgaaniryhmää. Halosen ja Braxin allekirjoittama rikoslain sanan vapautta rajoittama kohta tiedon levittämisestä (ei siis valehtelemisesta) oikeuttaisi syytteen nostamisen.
   Kumpa joku nostaisikin syytteen, niin nähtäisiin jälleen, millaisia lakeja vihertävän punainen politiikka on laatinut ja pannut toimeen. Seuraavan eduskunnan tulisi korjata laki oikeaan muotoon korvaamaalla sana TIETO sanalla VALEHTELU.

 2. Nuo uljaat Taliban soturit, jotka heittävät happoa pikkutyttöjen päälle, että nämä eivät voisi mennä kouluun ja oppia lukemaan ja kirjoittamaan. Näitä “ihmisiä” ei pitäisi ollenkaan päästää länsimaihin. Islam on kuoleman ja terrorin järjestelmä, joka pitäisi ehdottomasti kieltää ja jokainen joka tähän kulttiin kuuluu välittömästi karkoittaa omaan maahansa. Kauheaa katsoa sivusta näiden röyhkeää sikailua. Mutta ei voi mitään, kun näin rauhan aikana näihin ei pääse käsiksi. Kaikki päättäjät, jotkka edistävät tätä kehitystä tulisi tuomita pitkiin vankeusrangaistuksiin myös Suomessa.

 3. “YK suunnitteli jo 18 vuotta sitten korvaavansa eurooppalaiset maahanmuuttajilla
  18 vuoden takaisen YK:n raportin mukaan Euroopan on hyväksyttävä 159 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2025 mennessä”
  Suomalaisten osalta tämän kansanmurhan hyväksyi v.1995 Tavja Halonen. Siitä sakka rikolliset johtajamme ovat valehdelleet suomalaisille päin naamaa ! Vai että matut “tulivat yllätyksenä”? Tähän kun lisätää EUn perustaja Kalergin suunnittelema nyt menossa oleva kansanmurha-hanke, ei nykyisten harhaanjohtajamme tulevaisuus näytä kovin ruusuiselta…Pitäsikö määrätä Basic- menettely?
  https://www.youtube.com/watch?v=xrQfLNOs2PQ

 4. Missä muussa kulttuurissa vanhemmat tappavat oman lapsensa tai veli siskonsa silmääkään räpäyttämättä ja surua tai katumusta tuntematta, koska “kunnia”?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *