Fazerin Sininen on suvakkisuklaata – #pienipalavihaa

Ei ole vielä kulunut miesmuistia ajasta, jolloin ostettiin Brunbergin Neekerinsuukkoja.
Fazer on nyt siirtynyt aivan uuteen aikaan lanseeraamalla suvakkisuklaan.

Fazerin suklaat ja konvehdit saattavat puuttua monesta juhlapöydästä tulevana jouluna!

Fazer yrittää edistää tuotteidensa myyntiä profiloitumalla suvakkiyritykseksi.

Fazer julkaisi sivullaan vihakampanjan “vihapuhetta” vastaan:

Suvakkisuklaata.
Kuvakaappaus fazer.fi-sivulta.
Kuvakaappaus fazer.fi-sivulta.
Kuvakaappaus fazer.fi-sivulta.
Kuvakaappaus fazer.fi-sivulta.
Kuvakaappaus fazer.fi-sivulta.

Edistääkseen omaa myyntiään Fazer polkaisi käyntiin kampanjan “vihapuhetta” vastaan.

Fazer kehottaa kuluttajia antamaan ilmi vihapuhetta internetissä!

Kuvitellaanko Fazerilla, että suuri osa suomalaisista säntää nyt ostamaan sen tuotteita siksi, kun Fazer päätti profiloitua suomalaisvastaisena suvakkiyrityksenä?

Nina Elomaa.

Fazerin yritysvastuujohtaja Nina Elomaa kertoo:

”Toimintamme pohjautuuu pohjoismaisiin arvoihin. Vaalimme rauhaa, rehellisyyttä ja ihmisten hyväksymistä sellaisena kuin he ovat. Haluamme näiden arvojen näkyvän toiminnassamme ennen kaikkea tekoina. Olemme tänä syksynä tuoneet esille mm. yhteisten ruokahetkien merkitystä vuorovaikutuksen ja luottamuksen kehittymiselle. Arkipäivän konfliktien ratkaiseminen on teemana esillä myös Fazer Experience – vierailukeskuksessamme.”

Mistä lähtien suvakkius on ollut “pohjoismainen arvo”?

Lähde: fazer.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

22 Replies to “Fazerin Sininen on suvakkisuklaata – #pienipalavihaa”

 1. Sitten vain raportoimaan kaikesta vihervassarien vihapuheesta meitä tavallisia Suomalaisia kohtaan. Sitä sontaa riittää vaikka muille jakaa.

 2. Olen jo pari vuotta kieltäytynyt ostamasta Fazerin tuotteita. Fazer, Finlayson, Helkama, jne Boikottiin !

 3. – Jos kohtaat vihapuhetta ohje – ohje on puhdasta yllytystä vihaan totuuden mukaista suoraa puhetta vastaan. Ohje suosittelee kieroiluun ja mielistelevään käyttäytymiseen. Ei sovi perinteiseen rehtiin kulttuuriin.

 4. Vai ei muka koskaan syytäsi ???? Kyllä on syytä jos mukiloi toisen, vie rahat ja kännykän ! Entä kaulankatkaisun jälkeen? Kyllä myös veronkiertäjä Sipilän ja Niinistön laittomasti piilottelemat ja tahallaan raiskauksia ja tappoja harrastavien alkuasukkaiiden tuojat ovat varmasti syyllisiä! Myös EU joka pakottaa itsenäiseen Suomeen 62 miljoonaa ikuselätettävää, jotka päivittäin viisi kertaa rukouksissaan manaavat tappavansa kaikki suomalaiset, jotka eivät käänny muslimiksi, on syyllinen. Myös valehtelevat ja pimittäjät Yle ja HS ovat syyllisiä ja siten anasitsevat vihansa!
  Eli suklaamafiosonkin opeilla oikeita vihattavia kyllä löytyy. Huippuna sisäministeriö joka on jakanut ihmiset A,Bja C luokkiin. Syyttömät B ja C- ihmiset ulkoleireille ruuatta ja rahatta.
  Hae: “Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön”.

 5. Senkin vihapuhujat! Annoin tämän sivun ilmi lovebotille. Toivottavasti joudutte vankilaan.

  1. Kerro sinne myös, että yksikään islamivaltio ei ole allekirjoittanut YK.n ihmisoikeussopimusta! Osaatko sinä kertoa miksi ei?

 6. Pandan Joulupöydän konvehdit ollet aina ykkösvalinta joulusuklaissa, nyt jää kaikki Fazeri tuotteet hyllyyn! Miten toimitaan, kun muslimit eivät hyväksy naistasa-arvoa, homoja ja lesboja, haluavat lapsivaimoja sekä moniavioisuutta? Miten on Fazer, tuleeko teiltä uusia suklaita vastustamaan niitä asioita vai hyväksyttekö ne täysin oikeina?

 7. Pala kerrallaan poistetaan internetistä sisältöä ihmisten saatavilta – jottei virallinen totuus asioista vaarantuisi.
  Joku kai luulee, että se on ihmisten hyväksi eikä vain vallassa olevien. Nauran.

 8. Fazerin suklaa aiheuttaa tupakointiin verrattavaa riippuvuutta! Suklaan myynti on KIELLETTÄVÄ ! On ihmisvihamielistä rikastua miljonääriksi myymällä tarpeetonta ja HAITALLISTA ainetta, josta aiheutuu vaikeita koko iän kestäviä vaivoja. Ja suklaan valmistajakin tietää että suklaa on haitallista. Fatzerin on osallistuttava aiheuttamiensa sairauksien valtaviin hoitokuluihin. Tuhansia ihmisiä on sairastunut ja kuollut liikalihavuuteen, sokeritautiin ym. jatkuvalla riippuvuutta aiheuttavalla suklaalla !

 9. Vihapuheen takana on yksiselitteisesti se, että ihmiset kokevat että heidän kimppuunsa on hyökäytty, heidät on petetty valtaa pitävien toimesta ja heillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa asioiden kulkuun. Vihapuhe johtuu siitä, että ihmiset eivät asioiden yllättävän käänteen vuoksi osaa vielä käsitellä tilannetta analyyttisesti, mikä on mahdollista vasta kun vakaammat ajat on saavutettu.

  Ensimmäiset somalit herättivät pahennusta ja vihaa, mutta tämä saatiin eliitin toimesta loppumaan selittämällä ihmisille, että nämä Neuvostoliiton parhaimmissa yliopistoissa opiskelleet, kultakoruihin ja hienoihin vaatteisiin pukeutuneet Somalian eliitin edustajat olivat köyhiä sotapakolaisia, jotka pelkäsivät henkensä edestä. Länsimaalaisittain pukeutuneiden Afrikansarven mustalaisten etujoukot ovat jo ajat sitten kadonneet ja tilalle on tullut kymmeniä tuhansia hartaan sunnimuslimin tavoin pukeutuneita heimolaisia hyödyntämään Suomen maahanmuuttajalapsiperheille erityisen avokätistä sosiaalijärjestelmää, mitä tulee kaupungin suurimpiin ja kalleimpiin kattohuoneistoihin sekä lapsilisiin. Näin 90-luvun alussa saatiin kuitenkin vain pienin kitinöin ja vähäisin nurinoin avauttua pää vähitellen kasvaville väestönsiirtovirroille Afrikan ja Arabian niemimaan sekä Aasian muslimimaista. Ja koska suomalainen veronmaksaja on planeetan sopeutuvin eläin rotan ohella, ovat kansalaiset pikkuhiljaa tähän mukautuneet.

  90-luvulla maassa vallitsi myös lama, joka hillitsi ihmisiä ryhtymästä mihinkään, sillä pelättiin työlttömäksi joutumista ja vielä tuolloin runsaiden saavutettujen etujen menettämistä. Odotettiin parempia aikoja, joita Euroopan Unioniin liittymisen tai viimeistään suurten ikäluokkien eläköitymisen piti tuoda mukanaan. EU:hun on kuitenkin maksettu koko ajan kasvava määrä jäsenmaksuja, ja jopa muiden maiden jäsenmaksuja tai niiden korotuksia ja EU:n Venäjälle asettamien pakotteiden ansiota Suomi on joutunut luopumaan yhdestä merkittävimmistä kauppakumppaneista. Tasaiselle laskulle niin talouden kuin yleissivistyksen mittareilla kohti aikaa ennen 1860-lukua ei näytä tulevan loppua. Kun vuonna 2015 pää massiiviselle väestönvaihdokselle avattiin vyöryttämällä virallisten tietojen mukaan 32500 (ja epävirallisten vähintään 50 000) 20 – 30 v-uotiasta geelitukkaista iPhone -miestä Tornionjoen rajan yli Suomeen, avautuivat monen suomalaisen silmät. Nyt eliitti haluaa heikentää kansalaisten irtisanomissuojaa ja helpottaa siirtotyöttömien käyttämistä halpatyövoimana, ja myös tähän asti turvatut työpaikat ovat vaarassa.

  Toisaalta minusta tuntuu, että eliitti panostaa ns vihapuheeseen niin paljon, koska ihmisille myös halutaan antaa vaikutelma, että tämä on pahin ihmisten tekemä asia. Ja uhmaiän saavuttanut demokratian päättävä tahohan (a. k. a. kansa) tunnetusti tekee entistä enemmän sitä mikä on kiellettyä, vihapuhuu lisää. Näin ihmisten huomio ja energia on vihapuheessa ja eliitin eniten pelkäämä kansannousu kaikkine vaiheineen jää toteutumatta.

 10. Eikö täällä vieläkään tiedetä, että EU pokottaa Suomeen matuja 62 000 000 !
  Tämä on salaisissa Bilderbergeissä suunniteltu kansanvaihto. HERÄTKÄÄ !

  https://static.mvlehti.net/uploads/2016/08/1470850792247screensave.png

  Tästä löytyy valmis suunnitelma suomalaisten poistamiseksi muonavahvuudesta.
  “Sisäministeriö valmistautuu pakkolunastamaan kantasuomalaisten asunnot turvapaikanhakijoiden käyttöön”.
  Hymyt taitaa hyytyä…

 11. Faxer ja Finlayson molemmat poliittisina toimijoina ………… ja nyt jopa mielipidepoliisina esiintyvä suklaafirma, jonka oma pesäkään ei näytä ihan kunnolliselta, jos selaa nettiä, ————–niin ei muuta kuin elinikäinen boikotti päälle.

 12. No niin – loppui kaikkien Fazerin tuotteiden ostaminen tässä 9-henkisessä perheessä ja muutamassa ystäväperheessä niin ikään. Samoin käy kuin Finlaysonille – luulisinpa, että vielä huonommin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *