EU yrittää lahjoa jäsenmaat ottamaan lisää siirtolaisia

“Eurooppalaismiehiä.”

Vastarinta.com uutisoi:

Euroopan unionin korkeinta valtaa käyttävä Euroopan komissio yrittää lahjoa jäsenmaita pitämään rajansa auki. Komissio on luvannut maksaa EU-valtioille 6 000 euroa jokaisesta Välimerestä poimitusta maahantunkeutujasta, minkä lisäksi EU tulee rahoittamaan kokonaan uudet keskukset turvapaikkahakemusten ”pikakäsittelyä” varten.

Maahanmuuttovastaisten puolueiden noustessa EU on joutunut käyttämään niin uhkailua kuin lahjontaa hyväkseen yrittäessään pitää jäsenvaltioiden rajat auki. 6 000 euron palkkio on erityisen tökerö lahjontayritys siksi, että rahansa EU saa jäsenvaltioiltaan. Toisin sanoen maahantunkeutujien ottamisesta ei ole lainkaan aitoa taloudellista hyötyä jäsenvaltioille.

EU:n omien arvioiden mukaan suunnitelma tulee tekemään satojen miljoonien eurojen loven unionin budjettiin. Tästä huolimatta muun muassa Italia on näyttänyt hankkeelle punaista valoa. Italia julisti, ettei se tahdo EU:n suunnittelemia rahalahjoituksia. Hallituksen mukaan kyse on ”ei-toivotusta hyväntekeväisyydestä”.

Matteo Salvini.

Italian maahanmuuttokriittinen sisäministeri Matteo Salvini totesi vastustavansa ajatusta Eurooppaan perustettavista turvapaikkahakemusten pikakäsittelykeskuksista. Hän on ilmoittanut kannattavansa sen sijaan Euroopan rajavalvonnan tehostamista sekä Euroopan ulkopuolelle perustettavia laittomien siirtolaisten leirejä.

Salvini sanoo:

“Tahdomme pysäyttää heidän [siirtolaisten] tulvan selvittääksemme satojen tuhansien taustat. Emme pyydä rahaa vaan kunnioitusta, ja olemme päättäneet ansaita kunnioituksen omilla teoillamme, Salvini kommentoi EU:n rahalahjoitussuunnitelmia.”

Lähde: vastarinta.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

2 Replies to “EU yrittää lahjoa jäsenmaat ottamaan lisää siirtolaisia”

 1. 6000€ ei riitä alkuunkaan, tarvitaan n.1 000 000€/matu kun lasketaan, että muslimi ei tee työtä vääräuskoisille ja ne elätetään hautaan asti + suvun ja perheen yhdistäminen + rikosten aiheuttamat kustannukset yhteiskunnalle ym. kulut.

 2. Taas uusi kikka jolla toteutetaan Eurooppaan jo aikaa sitten haluttu siirtolaisinvaasio ja liian kehittyneiden Euroopan kansallisvaltioiden hajaannus ja alasajo NWO-globalistien bisnes-ihmisriiston tieltä:

  18 vuotta vanha YK-raportti paljastaa- Eurooppaan 159 miljoonaa pakolaista vuoteen 2025 mennessä
  https://www.nykysuomi.com/2018/07/25/18-vuotta-vanha-yk-raportti-eurooppaan-159-miljoonaa-pakolaista-vuoteen-2025-mennessa/
  “Raportin laativat ns. ”expertit”, jotka väittivät löytäneensä ratkaisun Euroopan väestön ikääntymisen tuomiin ongelmiin. Raportti on päivitetty vuonna 2000 ja se päätyi ensimmäisen kerran julkisuuteen ranskalaisen Twitter-käyttäjän hiljattain tekemästä postauksesta. Postaus on saanut suurta huomiota ja antanut uutta valoa pakolaiskriisin ylle. YK-raportti tarjoaa pönkää sille oletukselle, ettei maahantulijavyöry ollut täysin ”sattumanvarainen”.

  Ratkaisu Euroopan kansojen ikääntymiselle oli raportin mukaan siis se, että kansat tai oikeammin vanhukset vaihdetaan 159 miljoonaan maahanmuuttajaan. Nämä maahanmuuttaja tulisivat asiantuntijoiden mukaan tarjoamaan ainoan mahdollisen ratkaisun mm. eläkkeiden rahoittamiselle ja tasapainon, 4-5:llä työläistä yhtä eläkeläistä kohti säilyttämiselle.”

  EU-valtiot maksavat siis itse siirtolaisista rahaa siirtämällä sitä taskusta toiseen ja takaisin, ja se on pois EU-maksuista, eli pian niitä taas korotetaan muiden EU-menojen leikkausten korjaamiseksi.

  Ja tämä 6 000 euroa per siirtolainen on vasta alkusoittoa, Oxfordin maahanmuutto- ja pakolaisasiantuntijaprofessori on kertonut miten Eurooppaan tuotettu siirtolainen maksaa 135 kertaa sen mitä kotimaassaan tai omassa kulttuuripiirissään esim. Pohjois-Afrikan pakolaisleirillä autettu oikea pakolainen. Siirtolaiset ja elintasosurffarithan eivät näille leireille edes hakeudu, joten apu menee oikeille pakolaisille.

  Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
  https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

  Mutta suunnitelma on luotu ja sitä toteuttavat poliittiset tahot mm. Suomen porvarihallituksen kokoomus ja keskustapuolue hyötyvät miljardien eurojen veronmaksajien rahoilla pyörivästä pakolaisbisneksestä 135x enemmän kuin jos siirtolaisia ei tuotettaisi Eurooppaan.

  Kokoomus on pakolaisbisnessuvakismillaan takuulla tämän Soros- ja Bilderberg -agendan takana ja Suomen puuhamiespuolue jos joku. Katainen puhui jo useita vuosia sitten 1.8 miljoonasta Suomen tarvitsemasta mamusta ja Mykkäsen kiintiöpakolaismäärien kymmenkertaistamiset nykyisestä kertovat karua kieltään suunnitelmista. Orpo sisäministerinä 2015 tuotti maahamme n. 33.000 iphonenuorukaista Ruotsista ja arvotavaraa haettiin ihan busseilla varusmiesten turvatessa arvosaalista. Jan Vapaavuori kertoo ettei palveluammateissa kaupan kassana, tarjoilijana, myyjänä tai taksikuskina tarvitse edes suomen kieltä osata. Kokoomuspressa sanoo ettei Suomi voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse. Jokainen järjellinen ymmärtää pelin hengen. EU-eliitti ei aja EU-kansalaisten etua tällä, vaan ihan joidenkin muiden tahojen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *