EU-parlamentti vaatii ”fasisti- ja natsijärjestöjen” täyskieltoa

Jari Rajala kirjoittaa:

EU-parlamentin tuoreessa päätöslauselmassa vaaditaan ”fasististen” ja ”uusnatsististen” järjestöjen täyskieltoa. Toisin sanoen euroeliitti tahtoo, että esimerkiksi maahanmuuttokritiikin monopoli luovutetaan perussuomalaisten ja ruotsidemokraattien kaltaisille puolueille, jotka eivät muodosta aitoa uhkaa globalistien valta-asemalle.

Päätöslauselmaa koskevassa tiedotteessa parlamentti ei tarkkaan määrittele ”fasististen” ja ”natsististen” järjestöjen ideologisia tai toiminnallisia tunnuspiirteitä. Määrittelyn hämäryys on tietoinen strategia, sillä se mahdollistaa käytännössä minkä tahansa kansallismielisen ryhmän kieltämisen, mikäli järjestö kasvaa liian voimakkaaksi suhteessa vanhoihin valtapuolueisiin.

Hämärää määrittelyä on sovellettu kansallisella tasolla muun muassa Suomessa, jossa Pohjoismainen Vastarintaliike kiellettiin ”vihapuheen” vuoksi, vaikka rikoslaki ei edes tunne ”vihapuhetta”.

Hovioikeus perustelikin järjetöntä päätöstä toteamalla, että Vastarintaliikkeen ”toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”.

Euroeliitti tiedottaa olevansa ”huolissaan fasismin, rasismin ja muukalaisvihan lisääntyvästä normalisoinnista”. Aatteiden normalisointi johtuu Eurooppaan kohdistuvasta historiallisesta pakolaistulvasta, joka on pakottanut yhä useammat eurooppalaiset havahtumaan siihen, että rotuerot ovat sittenkin todellisuutta.

Lisäksi yhä useampi eurooppalainen on muutaman viime vuoden aikana ymmärtänyt, etteivät vallanpitäjät aja äänestäjien etua vaan toteuttavat sen sijaan valkoisten kansanmurhaan johtavaa väestönvaihtopolitiikkaa.

EU-parlamentti ei tiedotteessaan myönnä, että ”rasismin” nousu johtuu maahanmuuttajien määrän lisääntymisestä. Sen sijaan eurokraatit syyttävät kehityksestä ”natsijärjestöjä”, joiden toiminta tahdotaan nyt lakkauttaa unionin tulevaisuuden turvaamiseksi.

 

Eurokraatit vaativat päätöslauselmassaan, että jäsenvaltioihin perustetaan entistä enemmän poliittisen ajatuspoliisin (PolPo) yksiköitä vakoilemaan maahanmuuttopoliittista toisinajattelua.

PolPon Jari Taponen.

PolPoa vaaditaan ”lakkauttamaan tehokkain toimenpitein uusfasistiset ja uusnatsistiset järjestöt sekä kaikki muut ryhmät, jotka ylistävät natsismia ja fasismia”. Lisäksi viranomaisia edellytetään sensuroimaan yhä ankarammalla kädellä sosiaalisen median sananvapautta.

Päätöslauselma patistaa myös esimerkiksi jalkapalloyhdistyksiä aivopesemään nuoret kannattajat, joiden on huomattu ”hairahtaneen” kansallismielisyyden tielle.

Europarlamentaarikot tahtovat, että koulut ja kansalaisjärjestöt uudelleenkouluttavat nuorista monikulttuurisuutta ylistäviä EU-mallikansalaisia.

Vaatimukset ovat loogista jatkumoa EU-johdon riveissä viime vuosina tapahtuneelle globalistiselle radikalisaatiolle. Vuonna 2016 lukuisat liberaalitkin kansalaisjärjestöt varoittivat EU-eliittiä siitä, että unioni on luisumassa kohti poliisivaltiomallia.

Asiakirjan väärentäjä Jyrki Katainen.

EU aloitti tuolloin lakihankkeen, jonka nojalla poliittinen toisinajattelu voidaan käytännössä kieltää vetoamalla ”terrorismiin” ja ”yhteiskunnan turvallisuuteen”. Samana vuonna eurokraatti Jyrki Katainen rinnasti kansallismielisyyden suoraan terrorismiin.

Esimerkiksi liberaali EU Observer -julkaisu totesi suorasanaisesti, että uusi terrorismilaki uhkaa tehdä poliittisesta ”protestoinnista rikoksen”. Suomessa valtamedia on sensuroinut lain ympärillä käydyn kriittisen keskustelun kokonaan. Vain vaihtoehtomedia on uutisoinut kehityksestä.

Lähde: vastarinta.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

6 Replies to “EU-parlamentti vaatii ”fasisti- ja natsijärjestöjen” täyskieltoa”

 1. Vaan miten kansallis sosialismi tai fasismi liittyy kansallismielisyyteen? Toki sitä on molemmissa, mutta minäkin olen kansallis mielinen, vaan en ole nazi, fasisti tai kommari. Koikki kolme em. ovat sosialismia. Siis kieltäkää kommunismi, vasemmistolaisuus ja sen ala ryhmät aina sosiaali demokraatteja myöden.
  Dinesh D’souza “fasist roots of american lefty” on hyvä video suosittelen.

  1. Uuden Baabelin kansain-, kielten- ja kulttuuriensekoituksen kritiikki halutaan kieltää. Kansainsekoomus tuo oikeistoeliitin rahamafialle veronmaksajien kustantaman miljardipakolaisbisneksen muodossa, sekä ulkomaisen halpatyön rantauttamisella, kotimaisen tes-palkatun työn ulosliputuksella ja ay-liikkeen rampauttamisella massiiviset voitot ihmisriiston muodossa. Liian kehittyneet Pohjoismaiset hyvinvointivaltiot sekä läntisen Keski-Euroopan demokratiat ovat uhka riistokapitalismin, jota nykyään uusliberalismiglobalismiksi kutsutaan, voittojen maksimoimiselle. EU-johdon eliitti tukee tätä rahan hyväveljien tuhopolitiikkaa. Kansallinen hajaannus on tehokkain hajoita- ja hallitse työkalu eliitin marginaaliryhmille hallinnan pitämiseksi. Tietenkin oikeisto-omisteisen propagandavaltamedian hasbara-aivopesu auttaa myös asiaa.

 2. Kaikki suvakkijärjestöt pitää kieltää lailla.Ne jos mitkä toimivat maamme etujen vastaisesti.

 3. Globalismi on salanimi internatsismille, joka on vain natsismin laajennus. Nationalismi eli natsismi johti yhdessä valtakunnassa totalitaariseen hallintoon kuten toinen ismi, kommunismi, vähän erilaiseen totalitarismiin.

  Internationalismi johtaa kansanväliseen totalitaariseen järjestelmään. Totalitarismi taas johti natsismissa rotuoppiin ja kommunismissa nomenklatuuraan (valtaapitävien eliittiin). Ilmeisesti internationalismi johtaa globaaliin nomenklatuuraan. EUssa se on jo hyvällä alulla ja siihen uudet lait pyrkivätkin.

 4. Vain tyrannia tarvitsee tällaista sensuuria. Nazien perustama onkin satanistien utopian, NWO:n esiaste. USA:ssa Trump pysäytti tuon salahankkeen, nyt satanistit kiihottaa kaikkia wannabe-julkkiksia huutamaan Trumpin tappamista. Miksi Trump ei laita noita aivopestyjä vankilaan? Suomesskin on täysin satanistien lobbareiden käskyttämä nukkehallitus ja presidetti. Tuskin nuo ominpäin uskaltaisi ajaa 5 miljoonaa B ja C- luokkaan tuomittua äänestäjäänsä pakkaseen kuolemaan. Vai onko tuo lahtaussuunnitelma kepu-kokkarien vaaliohjelma ? Missä on Suomen armeija ? Joko sekin on mädätetty noihin tappotalkoisiin ? Jos se olisi vielä Suomen puolella, armeija voisi ottaa vallan ja laittaa nykyhallitsijat vankilaan. Tuomiensa Jihadistien kanssa samaan häkkiin, saisivat oikeasti itse kokeilla ihailemaansa “monikulttuuria”. Eikä vain ihailla panssariauton ikkunasta.

 5. Hah! Sitten sen on ensimmäiseksi kiellettävä ITSENSÄ ! EU on Nazien perustama. Merkkel on HITLERIN tytär. Juncrin isoisä oli Hitlerin sotakoneiden rakentaja. Soros oli Hitlerin apuri, keräsi arvoesinet talteen vangeilta. Videolla kertoo että se oli elämänsä parasta aikaa! Natsi oli myös yksi kolmas EUn perustajista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *